Sjuk!

publicerat i Allmänt

Owiie stackar miiii:(( öroninflammation på båda öronen! FML

Mitt senaste inköp

publicerat i Allmänt

Snyggaste och smartaste väskan ever! De rymmer hela 3 liter vin i chick förpackning:) perfekt att ta med till picknicken i parken i sommar:)

Nu är jag tillbaka!:)

publicerat i Allmänt

sorry alla läsare att jag inte varit så aktiv senaste dagarna. Barnen har varit sjuka så jag har inte haft tid helt enkelt. Men nu börjar dom friskna på och har varit på dagis idag! Hoppas bara att de håller sig till helgen för då ska jag uuuuuut:))

Allt du önskar kan du få!

publicerat i Allmänt

För bara tre veckor sen var jag arbetslös och satt varenda kväll och sökte och sökte och önskade och önskade att jag skulle få ett arbete. Nu har jag en tim anställning och idag ringde dom från 2 olika jobb och ville att jag skulle komma på intervju:) woho! Plus att jag håller på och fixar och trixar med min business vid sidan om! De går bra nu:))) wiiie blir så glad!

Business

publicerat i Allmänt

Hej hej och god kväll alla kära läsare!
Just nu sitter jag och finslipar min affärsidé. Satt uppe till sena natten igår och fixa och trixa på datan och jag kommer nog sitta in på små timmarna inatt också.
Har många bollar i luften just nu. Men vill man komma någon vart här i livet så gäller det att man litar på sin magkänsla, följer sina impulser och alltid ge 100%.
Jag är bombis på att min idé kommer att ge extra klirr i kassan!
Och de är väl behövligt!
Har noll tålamod haha vill komma igång på allvar nu nu nu!!!! Helst igår! Men vill man ha något seriöst så gäller det att vara noga och ta reda på så mycke fakta som möjligt innan. JAG SKA LYCKAS!:)

Sängdags

publicerat i Allmänt

Nu är de äntligen dags att sova. Ronja är sjuk och ligger bredvid mig i sängen och hostar! Stackars liten:(
Är fortfarande sjukt glad över gårdagen! Kommer leva på lycko ruset länge länge:)
Imorn är de Mors dag som vi egentligen ska fira hos min mamma men eftersom att Ronja är sjuk så får vi se hur de blir med de!
Jaja sånt är livet god natt god natt:)

Tillbaka på Gräddö

publicerat i Allmänt

Stackars Ronja är nu sjuk! Så vi tog lite semester och åkte ut till landet!:) köpt en massa medicin! Glass, jordgubbar, kött som ska grillas, godis, festis, saft, kakor, cola m.m om vi inte blir friska efter de här så är de nog ute med oss!

Gamla vänner

publicerat i Allmänt

Hej hopp och god morgon! Hade sjukt kul igår! Det var verkligen jätte kul att träffa min gamla vän "Mr F" :) vi satt hos en vän i Norrtälje och tog ett par öl innan vi begav oss ner mot stan och marknadsafton! Hela Stora torget var upp dukat med långbord och en stor scen var uppbyggd med liveband som spelade. De va skön stämning i luften. Som om inte de var nog så på vägen ner mot stan mötte vi 2 gamla tjejkompisar från vårt "gamla gäng" (vi var ett gäng på 4-5 st tjejer plus våra killar som ALLTID hängde med varandra och vi var bästisar allihopa back in the days). Att vi alla hade turen att vara barnlediga samma dag händer typ ALDRIG så de va nått ut över de vanliga och ni kan gissa att vi blev som tonåringar på nytt! Kändes som att inte en dag hade förflutit sen vi var 16 år och nu stod vi där 10 år senare! Föräldrar, jobbar, bor på olika orter ny relationer, barnlediga tillsammans! Vilken känsla av lycka men samtidigt lite olust över att kunna säga "minns ni vad vi gjorde för 10 år sen?" hahahaha! Saknar de gamla "gänget" ! Livet var så mycke lättare och inte alls lila komplicerat då som nu. Fick precis en ide om att de vore ju fantastiskt roligt och nästan lite farligt att samla ihop de "gamla gänget" en dag i socitetsparken på en liten återträff. Haha herre Gud! Kommer sluta som i filmen "klass träffen" den ni vet med vad heter han? Tusan ja minns inte. En svensk film iaf! Hur som helst!! Tack för igår mina KÄRA vänner!! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3551238/images/2012/pic_204113888.jpg" class="image">

Så blev det och så fick de bli

publicerat i Allmänt

Efter lite Alvedon och solsken så kände jag mig genast bättre! Nu är jag på väg till Norrtälje för att träffa en kär gammal vän. Det ska bli riktigt kul tjiihoo:)) humöret är på topp! Ha en underbar kväll allesammans <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3551238/images/2012/pic_204050085.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3551238/images/2012/pic_204050085.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3551238/images/2012/pic_204050136.jpg" class="image">

Öl inspirerande väder

publicerat i Allmänt

De första sommardagarna på året och jag ligger dunder förkyld hemma! Aaaah! Vill bara ut till en uteservering och bah "una serveca por favor" ! Ska trycka i mig lite mer Ipren och Alvedon och se vart de tar mig.. Kanske ändå?;)

Hårigt

publicerat i Allmänt

Vad tycker ni förresten om mina röda slingor i håret? Själv tycker jag de blev tok snyggt! Har haft de i lite mer än en månad så snart är det dags att göra om de igen:) vet redan exakt hur jag vill ha de men de är dyyyyyyyrt!! Men sååå värt de! Blir nudlar resten av nästa månad när håret är fixat!

Morgonen från helvetet! Tur att de är fint väder ute iaf!

publicerat i Allmänt

Bortsätt från de vackra sommar vädret ute som jag ser genom mina skitiga fönster så är de morgonen från helvetet! Vaknar sjuk så in i norden! Näsan rinner, halsen värker, träningsvärk i rumpan och låren efter ridturen igår på landet. Som om inte de var nog så dimper ett brev från kronan ner i brevlådan lagom tills jag gjort frukost och tänkte sätta mig ner för att försöka njuta av sommar morgonen ändå trots mina krämpor. Jag kastar brevet förbannad och en aning irriterad bara bakom mig på golvet och sätter mig vid frukostbordet och spiller ut min kopp med kok hett te i knäet! AAJ! Jag flyger upp och kastar av mig pyjamasbyxorna och slänger mig i duschen och spolar iskallt vatten! Owiiie vad synd de är om mig! Stackars Wilja sitter kvar i barnstolen i köket och tittar frågandes när jag kommer tillbaka gråtandes med en papperstuss i näsan för att stoppa rinnandet ur min förbannade näsa! ( de tar aldrig slut! Snart rinner väl hjärnan ut) Jag lyfter ner Wilja och sätter henne på golvet, jag går ut på balkongen för att ta en cig och ringa mamma för att få lite medlidande och tröst. När jag rökt färdigt typ 3-4 min senare går jag in- de är alldeles tyst! Jag rusar in i badrummet och där står wilja nöjd med papperskorgen omkull vält och all min rentvätt borta! Papperskorgens innehåll som till mestadels var gamla blöjor låg nu i toaletten och min rentvätt blandat med smutstvätt i tvättmaskin! Jag kunde inte annat än skratta och säga "duktig flicka" HAHAHAHA :)
Nu har jag kurerat mig med lite Alvedon och nässpray och torkat mig i arslet med brevet från kronan! Hah! Såååå nu kan den här dagen inte gå mer åt skogen!
Eller jo de kunde den TYDLIGEN vist! Till råga på allt så blev de "den tiden på månaden" !! Mensvärk 3000 here I come! FML

I nationens intresse

publicerat i Allmänt

Väl hemkommen från Gräddö blev de film mys i soffan. Hamilton och Persbrandt, chips och läsk.
Finns det någon sexigare man med mera pondus än Persbrandt? Herre Gud jag döööör! En riktig karlakarl i mina ögon. Fast ska man tro allt som skrivs i skvaller pressen så verkar han vara lite av ett svin. Men ingen man är ju felfri. De är väl ett allmänt känt faktum?
Jag tyckte iaf att filmen var spännande och bra gjord! Och bäst av allt var såklart Persbrandt!!!

Näe natti natt alla lovers!!

Den långa vägen hem

publicerat i Allmänt

Ja nu sitter jag här på bussen med Ella och Wilja i barnvagnen på väg hem igen. Tillbaka till verkligheten, fasta rutiner, en jävla massa tvätt och garanterat 2 hungriga katter. Ronja har åkt till sin pappa och kommer inte för än på söndag igen vilket är Mors dag kom jag precis på! Skulle vara en döds synd att glömma bort de! Fast av någon anledning minns jag de nu kanske bara för att jag själv är mamma och förväntar mig lite uppvaktning hihi:) men mina är så små än så de är väl bara att glömma än på ett par år!

Mm ja jag sitter här på bussen och tittar ut genom fönstret som förresten är jävligt skitigt ( tvättar dom aldrig bussarna?) och undrar varför de alltid kommer sig att bussarna är sena på landet och att buss chauffören kör som om de gällde livet?
Stackars Ella glider runt här på govlet!

Nä nu längtar jag hem! Borta bra men hemma bäst:)

Skärgårds luft

publicerat i Allmänt

Det är någon speciellt med att vakna upp på landet. Jag känner mig på något sätt mer utvilad, barnen sover bättre och hunden slappnar av (förutom när andra hundar går förbi, då tar de hus i helvete) hihi:) jag kan höra hur dom mumlar "jävla nollåtta" men det är ingen ide att bry sig eller ens försöka förklara att jag FAKTISKT också är en Rospigg, dom har redan bestämt sig. Det är bara att le och se söt ut! Undrar om deras bedömning grundade sig på att jag ej bär träskor och hängselbyxor eller att de ej står en traktor parkerad på uppfarten till huset?
De är lustigt, när jag åker in till Sthlm blir jag kallad bonde för att jag inte råkar veta vilken linje Hägerstensåsen ligger på och får sne blickar av fisförnämda mammor för att jag drar 2009 år modell av Emmaljunga.
Nej jag trivs bättre här där jag kan lukta på blommorna eller ligga i skuggan under de blommande äppelträdet och höra ljudet av gruset under bilar som kör sakta förbi. Känna lukten av nyklippt gräs.
Förresten så här om dagen när jag skulle klippa gräset (som är terapi för mig) kom grannen ut och skulle inte va sämre han. Då satte tävlings instinkterna i och de blev en allvarlig kamp med svett och tårar över vem som skulle bli klar först. Naturligtvis blev JAG färdig först! Mitt pris- blåsor i händerna skit under naglarna sträningsvärk i rygg och nacke och en "bondbränna" av linnet jag bar. Men de var de värt!!!

Nu skiner solen och snart är de dags för lunch grillning i bikinin:) livet på landet är underbart! Sug på den ni alla NOLLÅTTOR;)

Mitt smultron ställe

publicerat i Allmänt

Ut till vackra skärgården flyr jag när jag behöver rensa huvudet och stilla tankarna. Kusten är så vacker så här års när allt blommar ut och vaknar till liv igen. Här kan jag slappna av och bara va- änd aj love it <3 mitt vackra Gräddö!

Det här är jag:)

publicerat i Allmänt

Ni känner mig inte så väl än och att berätta allt skulle bara ta för lång tid och bli långtråkigt att läsa, dock är jag lite av en drama Queen så visst är mitt liv intressant på många sätt och vis men jag låter er lära känna mig allt eftersom!

Rookie

publicerat i Allmänt
Hej hej alla:) <3
Kul!:) äntligen har jag skaffat mig en blogg!
Har ju tänkt göra de så länge sååå finally fick jag min söta bak ut vagnen;)
Sitter i skrivande stund och ser på "Värmland forever" haha alltså jag finner inga ord!
Har dom ett manus eller är dom på riktigt??
I vilken fall så SUGER dom! Jisses!
Nä dags att gosa ner sig i sängen bredvid mina små sessor!
Skönhets sömn och söta drömmar till er alla <3